gallery/logo-for-web-without-text
BHV Waterland
gallery/cirkel groot

Contact gegevens:

Telefoonnummer
063389311

E-mailadres:
communicatie@ bhvwaterland.nl

KVK nummer:
72909978

BTW nummer
NL8592.82.995.B.01

Locaties

BHVwaterland Purmerend

Van IJsendijkstraat 409C-40
Purmerend
 

V

Cookieverklaring

 

 

Cookies

Wat is een cookie? Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

In- en uitschakelen van cookies

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Privacy wetgeving en Analytics

Zoals hieronder beschreven in de officiële verklaring die Google Analytics gebruikers op hun website moeten plaatsen maakt deze website gebruik van Google Analytics. Dit programma levert belangrijke statistieken over aantallen bezoekers, de bezochte pagina’s, de verkeersbronnen en andere essentiële informatie waarmee wij deze website voortdurend kunnen verbeteren voor de gebruikers. Deze statistieken zijn anoniem en niet te herleiden tot een bepaalde persoon of gebruiker. Er wordt geen gebruik gemaakt van ‘behavioural targeting’ waarmee u op basis van uw klikgedrag speciale inhoud krijgt te zien; uw surfgedrag blijft volledig anoniem. Gegevens uit contactformulieren worden nooit in Analytics verwerkt of opgeslagen.

Google Analytics maakt gebruik van een cookie, dat is een klein bestandje dat op uw computer wordt opgeslagen. Wij hebben Google Analytics conform de privacy wetgeving ingericht, zodat er geen toestemming vooraf van de gebruiker nodig is.

IP adressen worden gemaskeerd en gegevens niet gedeeld

Het cookie van Google Analytics is een ‘first party cookie’, dat wil zeggen dat het cookie officieel eigendom is van Hayona en niet van Google. Dit cookie wordt niet gebruikt voor advertenties of andere commerciële doeleinden. Hayona heeft een verwerkersovereenkomst met Google. Daarnaast is Google Analytics zo ingesteld dat IP-adressen anoniem zijn gemaakt, zodat gegevens nooit naar u of uw IP adres te herleiden zijn. Verder wordt vanuit het Analytics account van Hayona geen informatie gedeeld met Google of andere partijen. Daarmee is het Analytics cookie van Hayona een niet-privacy gevoelig first-party cookie dat nodig is om de kwaliteit en veiligheid van hayona.nl te kunnen waarborgen. Het Analytics cookie blijft 6 maanden geldig.

Opt-out

Als u het script van Analytics liever helemaal wilt blokkeren dan kunt u hier een opt-out plugin voor Google Analytics downloaden: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Met deze plugin telt uw bezoek niet meer mee in de statistieken van alle websites die Google Analytics gebruiken.

Google Analytics – verklaring van Google

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe bezoekers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde anonieme informatie over uw gebruik van de website wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe deze website wordt gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor de eigenaar van deze website (Hayona BV) en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie alleen aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal Uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in Uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

Facebook en Twitter

Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van Facebook respectievelijk van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.”

“De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Twitter, Facebook, Google + en LinkedIn opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. LinkedIn, Twitter, Facebook en Google + stellen zich te houden aan de Privacy Shield principes en zijn aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

gallery/reanimatie groen bhvwaterland
gallery/verbanddoos oranje bhvwaterland

BHV opleidingen zijn wettelijk verplicht, maar vooral heel erg leuk!!

Ondernemers hebben één hoofdtaak, namelijk ondernemen. BHV is waarschijnlijk geen prioriteit, maar door alle Nederlandse en Europese regels wel verplicht. Daarbij is het natuurlijk heel belangrijk dat de veiligheid binnen het bedrijf is gewaarborgd. Het is vaak lastig om de BHV organisatie op te zetten en nog moeilijker om deze op niveau te houden.

BHV Waterland helpt u om de BHV organisatie op te zetten en zal daarna een actieve rol spelen in het opleiden en trainen, maar ook in het ontruimingsplan en de benodigde materialen (zoals bijvoorbeeld een AED of verbanddoos). BHV Waterland levert een totaalpakket op maat.

Naast NIBHV gecertificeerde opleidingen verzorgt BHV Waterland ook workshops op eigen of door jou gekozen locatie.

Ook hebben we workshops voor particulieren, zoals bijvoorbeeld onze workshop “oppassen op (de veiligheid van) kinderen” en “ongevallen op de sportvereniging”.

Bel ons voor meer informatie en mogelijkheden!

06-3389 3111

 

 Veiligheid van werknemers en klant voorop!

gallery/utermohlen_logo_witte_achtergrond_srgb
gallery/reanimatie blauw bhvwaterland

 

BHV Waterland verzorgt BHV en EHBO opleidingen op maat. Daardoor kun je geheel naar eigen wens een opleiding krijgen of regelen voor je medewerkers. Een opleiding gecombineerd met een dag teambuilding of een opleiding met alle ondernemers van het bedrijfsterrein. Alles kan. Bel voor een afspraak!

gallery/onderconstructie
gallery/verstikking baby bhvwaterland
gallery/beenbruik oranje bhvwaterland

Contact gegevens:

Telefoonnummer
063389311

E-mailadres:
communicatie@ bhvwaterland.nl

KVK nummer:
72909978

BTW nummer
NL8592.82.995.B.01

Locaties

BHVwaterland Purmerend

Van IJsendijkstraat 409C-40
Purmerend
 

gallery/reanimatie blauw bhvwaterland
gallery/reanimatie blauw bhvwaterland

 

PRIVACYVERKLARING

 

BHV Waterland

Contactgegevens

BHV Waterland v.o.f.

Van IJsendijkstraat 409c 40

1442 LB Purmerend

Tel: (06) 33 89 31 11

www.bhvwaterland.nl

 

Via deze privacyverklaring informeren wij u hoe BHV Waterland v.o.f. omgaat met uw persoonsgegevens. Hierbij respecteert BHV Waterland v.o.f. uw privacy en wordt er gehandeld binnen de regels van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Welke persoonsgegevens verwerken wij?

BHV Waterland v.o.f. verwerkt alleen persoonsgegevens die door u zelf aan ons zijn verstrekt via de contactpagina op onze website. De persoonsgegevens die wij gebruiken:

• voor- en achternaam

• e-mailadres

• telefoonnummer

• geboortedatum

• BSN (indien van toepassing)

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens

BHV Waterland v.o.f. heeft niet de intentie om gegevens te verzamelen over websitebezoekers. Bent u ervan overtuigd dat wij zonder toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld, neem dan contact met ons op.

Doel en grondslag van de verwerking

BHV Waterland v.o.f. verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch en/of schriftelijk contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt of indien dat nodig is in het kader van een door u aangevraagde opleiding of aankoop van een product.

Daarnaast kan BHV Waterland v.o.f. uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht. Tevens zal BHV Waterland v.o.f. uw gegevens gebruiken voor de registratie van personen in de daartoe aangewezen registers.

Geautomatiseerde besluitvorming

BHV Waterland v.o.f. neemt op basis van geautomatiseerde verwerking geen enkel besluit over zaken die voor personen (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben. Het gaat hier om besluiten van computerprogramma’s of -systemen zonder dat daar een mens tussen zit.

Bewaartermijn

|BHV Waterland v.o.f. bewaart persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren, waarvoor de gegevens zijn verzameld. De bewaartermijn is in de regel 5 jaar nadat een klant/cursist van onze diensten gebruik heeft gemaakt.

Delen van persoonsgegevens met derden

BHV Waterland v.o.f. verstrekt uw persoonsgegevens uitsluitend aan derden, indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U hebt altijd het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen, en daarnaast om uw toestemming voor gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens.

Daarnaast hebt u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om uw persoonsgegevens in een computerbestand naar

uzelf of een andere door u genoemde organisatie te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering of gegevensoverdracht van uw persoonsgegevens sturen aan communicatie@bhvwaterland.nl. Ook kunt u via deze weg uw toestemming intrekken of bezwaar maken tegen de wijze van verwerking.

Om er zeker van te zijn dat u dit verzoek tot inzage hebt gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie ter bescherming van uw privacy uw pasfoto, de machine readable zone (de strook met nummers onderaan het

paspoort), het paspoortnummer en het burgerservicenummer (BSN) zwart. Wij reageren zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op uw verzoek.

Tot slot hebt u de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging persoonsgegevens

BHV Waterland v.o.f. neemt de bescherming van uw gegevens serieus. Hebt u de indruk dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of hebt u aanwijzingen van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door BHV Waterland v.o.f. verzamelde persoonsgegevens?

Laat ons dat dan zo snel mogelijk weten.