gallery/logo-for-web-without-text

Contact gegevens:

Telefoonnummer
063389311

E-mailadres:
communicatie@ bhvwaterland.nl

KVK nummer:
72909978

BTW nummer
NL8592.82.995.B.01

Locaties

BHVwaterland Purmerend

Van IJsendijkstraat 409C-40
Purmerend
 

gallery/ambu3

Wie zijn wij.

BHV Waterland is opgezet door Steve Jepkes en Nicole Leemhuis.Deze combinatie berengt twee werelden samen waar door een mooie belans ontstaat tussen paraktijk ervaringen  en het bedrijfsleven.

 

 

 

Mr Nicole Leemhuis.

Planning 

is van oorsprong Fiscallist en Finanseelplanner, haar ervaring in het bedrijfleven en contacten met ondernemers maken haar de perfecte partner om voor een ieder een passende oplossing te vinden.

 

Steve Jepkes.

Instructeur bhv opleidingen.

Als oud Marinier weet als geen andere hoe het is om onder stress en druk te moeten werken. In de 17 jaar bij het Korps Mariniers hebben wij ook geleerd dat de kracht in de herhaling zit en vertrouwen grooit door vergroten van kennis en vaardigheden.

In mijn jaren bij het Korps Mariniers heb ik een aantal jaren als (hoofd logistieke dienst) bij de geneeskundige dienst  gewerkt. Het belang van een goed ingewerkt team was hier ook de basis van als. Maar daar naast is het hebben van de juiste middelen en het instandhouden van deze middelen net zo belangrijk.

Naast mijn ervaringen binnen de geneeskundige dienst en de infanterie hebben wij een aantal jaar Gewerkt als hoofd instructeur  bij de basis opleiding van de Koniklijke Marine. 

Mijn missie ervarigen in Iritrea, Ethiopie, Irak en Afghanistan hebben mij nog maals duidelijk gemaakt dat een goede training en voorbereiding je instaat steld de meest onverwachte en moeilijjke incidenten aan te kunnen.

Visie.

Wij BHV Waterland maken voor u een TOP BHV team door kennis training en vertrouwen te geven, ten doel de veiligheid binnen u organistatie te vergroeten.

Onze Missie.

Onze missie is samen met u opbouwen en onderhouden van u BHV organisatie.Dit gaan wij doen met een 

  1. Kennis
  2. Training
  3. Materiaal
  4. Vertrouwen

 

 

 

 

Contact gegevens:

Telefoonnummer
063389311

E-mailadres:
communicatie@ bhvwaterland.nl

KVK nummer:
72909978

BTW nummer
NL8592.82.995.B.01

Locaties

BHVwaterland Purmerend

Van IJsendijkstraat 409C-40
Purmerend